maanantai 4. toukokuuta 2009

vitun vappu


joop, tuli sitten otettua vappuna kiitettävästi. tai tarkemmin ottaen lauantaina kunnon kännit. Scent of Flesh ownas pub Katseessa. Keikasta hämärät muistikuvat moshauksen ja promillien takia, mutta hauskaa oli ihan varmana. Ny sitten kärsitäänkin niskakivuista. Jalat ja kädetkin kipeänä, varmaan Kuokkalan sillan kävelly käsilläni, niin on hauikset hellinä.
Vaan jollain menny vielä hauskemmin vappuna..

Luettua : Osamu Tezukakan Buddhaa tullut lueskeltua. Kolmas kirja tarkemmin ottaen. Tezuka kyllä on guru alallaan (tai oli, jos ottaa huomioon nykyisen poismenneen-olomuodon). Ja metasarjakuvalliset jutut on oikeasti hauskoja. Tarinakin mukaansa tempaavaa luettavaa, vaikka uskonnot muuten ei kiinnostakkaan. Muutenkin tullut mangaa luettua oikein urakalla. Mestarietsivä Conania (tosi hyvä!), King of Bandits Jing (hyvä) ja tällä hetkellä menee Cardcaptor Sakura (se o iha tyttöjen lällykamaa!!! samoin on myös Fushigi Yuugi!) Fullmetal Alchemist on kyl loistava manganakin.

Kuunneltua ja Katseltua : Goth & Roll tuli ostettua lauantaina, siitä live-DVD:tä seurasin pohjia juodessani. Ihan hyvin ne vetää. Tosi halvalla lähti hieno kokoelma 69eyeseiltä. Myös Bruce Dickinsonin liveä katseltiin aikamme, ei vaan tyypin soolo iske yhtä kovaa kuin Maiden, joten parhaimmiksi vedoiksi jäivät muiden bändien coverit sekä Bring your Daughter..-klassikko.

Notta sillai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti