tiistai 3. marraskuuta 2009

Svedupaskatorspot!

Ylen Radio Vega. Paska ruotsinkielinen kanava, joka soittaa pelkästään Nordmania ja "Sommaren är Kort"-rallatusta. Töissä kanavia selaillessani tämä kanava vaihtuu nopeammin kuin kurapaskaiset kalsarit, mutta tänään kävi poikkeus.

Noin klo 14.25 tämä taajuus yllätti positiivisesti. Radio-aallot kuljettivat korviini Brujerian deathmetal-sulosointuja. "Brujerizmo" pauhasi täysillä voluumeilla ja elämä hymyili!

Sitten hiipi alitajunnasta muistiin Choosing Death-kirjasta lukeman pätkän, jossa John Peel muisteli radiokanavan kollega-DJ:t, jotka soittivat Napalm Deathin "You Suffer":in, joka kerta kun heidän visailussaan vastaus oli väärä, niinkuin rangaistukseksi.. Kusimulkut paloitellaan siitä hyvästä Helvetin porteilla ja syötetään siolle. Mutta eksyn aiheesta..

Niinpä, kyseinen Brujerian biisi olikin DJ-homostelukaveruksille isokin naurun aihe. Siis, nyt pyydän anteeksi kielimuuria, jos en ymmärtänyt kaikkea ala-arvoisella ruotsin taidoillani, mutta laulutyyliä siinä taidettiin panna halvalla ja kunnolla. Lisäksi pyydän anteeksi, jos jompi kumpi kyseisistä herroista paljastuukin alan konkariksi, Ruotsi on tunnettu kovista deathmetalli-akteista. Siinäkin tapauksessa saa naureskella hyvässä hengessä, "Voi noita meksikonpoikia, heh heh!"

Mutta voi Metallijumalien Nimeen, jos kyseiset Hitmen-ohjelman juontajat ovat niinkuin luulen, paskapissismäisiä ja pastellisävyisiä miesmunanlutkuttajia, joita sikiää vain Ruotsin maassa, niin... SAATANAN PASKA-AIVOT, TOIVOTTAVASTI KUOLETTE HITAALLA LIEKILLÄ!
DEATHMETAL EI OLE LEIKKIÄ KYRPÄTURPARUOTSALAISJUONTAJILLE, JOILLE KOVINTA SHITTIÄ MAANPÄÄLLÄ ON ANETTE OLZEN! VITTU! PERKELE!

Että kyllä silloin sapetti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti