perjantai 29. toukokuuta 2009

NO FUCKING SLAVE!

Huuh! Sain tänään valmiiksi Vampires of Finlandin. Jesh! Kova urakka oli ja 26 sivua onkin oma ennätykseni. ...Nyt kun sais joskus sen oman tietokoneen ja kuvankäsittelyohjelmistoa, niin vois tehdä sellaista jälkeä mitä oikeasti haluan.. "Someday..."

Kuunneltua : Enemmäkseen Immortalia taas. Moonsorrowin Verisäkeitä kans. Ja Lamb Of Godia! Nämä kaikki auttavat vitutukseen, suosittelen. Ai nii, ja Ministry ja Napalm Death ovat vitun tykkibändejä! Rio Grande Bloodia ja Time Waits For No Slavea kuunnellut, toimii.

Katsottua : Child's Play! Hahah! Tosi kovaa kamaa oli. Brad (Grima) Dourif on paras Chuckyn äänenä, nauroin monasti kaverin läpille.. Ja jatko-osaa pukkaa parin viikon päästä, pitää katsoa eli must see! "What an ugly doll.." - "..Fuck you.."

Nibelung-minisarja - Tääkin oli mainio. Pääosissa joku unknown-teutoni ja Kristanna (Terminator 3:sen robonarttu) Loken. Sivurooleissa vilahti Max ("Lions ate him..?) Von Sydow ja se pahis Warlock-elokuvista. Tykkäsin, kesti yht. 3h ja eka puolisko oli se actionpainotteinen ja jälkimmäinen ihmissuhteisiin painottuva. Hmm, kuin Kill Bill. Kiva tapa tutustua tähän saagaan, kuullu olen tästä kyllä, mutta omat lukemiskohteet ovat suuntautuneet enempi Eddan suuntaan.. Tuli nähtyä ja käynnisti viikinki-innostuksen päälle!

Luettua : Vampire Hunter D-manga.. Jessus, mikä kökkö. VH-D on ensimmäisiä näkemiäni animeja ja yhä lähellä sydäntä. Jatko-osastakin tykkäsin. Mutta tämä manga on ala-arvoista kuraa niihin verrattuna. Juoni on muunnos ykkoselokuvasta, ja huono muunnos onkin. Hahmot eivät muistuta esikuviaan.. Naispääosan rinnat ovat ihan oma juttunsa, karseen isot! Muutenkin tyttö (17v!) on exploitatiivisessa asemassa sarjakuvassa, joko paljastelee itseään D:lle hämätäkseen tai on kosiskelijoiden kopeloitavana, heikkoa naiskuvaa, tsot tsot.. Ja aika rumia ovat oikeastaan kaikki hahmot.. Paitsi kolmipäinen meduusavampyyrittäret, ne oli hienommat kuin leffassa, eli jotain teki oikein piirtäjä. Jatko-osia on tälle mangalle pari kappaletta, jos ne antaisivat enemmän D-mythokseen...

Pelattua : Morrowindiä on väännetty. Kivaa on ollut, vaikka peli taitaapi bugittaa. Kaksi kertaa jumittanut ja muutamaan otteeseen on aseistusta hävinnyt mystisesti. Paha lähtee kirveettä kurittamaan rottia ja toukkia ja niitä lentäviä naakkoja, jotka laskeutuu tuskallisen hitaasti isku-etäisyydelle. Jousella on kiva ampua!

Aerosmithiä Expertillä pyöritän koneessa myös silloin tällöin.. CAT SCRATCH FEEVER! GH-Metallicaa odotellessa (siis onhan se tullut vaan ei mulle..)

1 kommentti: