torstai 21. toukokuuta 2009

Hay!

Pitkästä aikaa blogin täytettä. Kiirettä on pitänyt, kun työharjoittelussa menee valtaosa ajastani tällä haavaa. Mutta kivaa siellä on!

Osallistuin muutes Kvaakin sivuilla Wolverine-piirrustuskisaan. Saa nähä tuleeko voitto kotiin Marvel-sarjakuvatilauksen kera..?

Vampires of Finlandin kanssa tuskailen, pari sivua meni uusiksi, kun sain nyt vasta erään henkilön ulkonäön selville, olin jo tehnyt oman version kaverista.. Noh, yritän pusertaa homman kasaan ennen tämän kuun loppua.


Pelattua : Fahrenheit alkaa kyrsimään kympillä.. Tää ei oo peli vaan reaktiotesteri. Joka vitun välissä tulee kuuskyt reaktiominipeliä, joissa liikutetaan tatteja eri suuntiin ja jos kusee niin kuolee. Tarinaltaan juttu on todella hyvä ja seksiäkin on mukana, mikä luo aikuismaisen fiiliksen peliin, mutta pelattavaa onkin tosi vähän. Paikasta A paikkaan B ja siellä pyöritellään tatteja tai hakataan R ja L- liipasimia, ettei kuolo korjaa.. Myöhään yöllä lopetin turhautuneena lähellä loppuratkaisua, kun kusi hommat ja autotallennus alkoi karvan verran liian vitun kaukaa. Poppasin Morrowindin sisään..

Nii, ostin Morrowindin. Siitä sitten tuntoja paremmin kun oon saanu pelimaailman tutuks.

Ja GH: Aerosmithiä aina välillä. Hardilla läpi, ny Expertillä jynkkään. Joan Jett, The Cult ja Lenny Kravitzi on parasta mitä pelillä tarjota. No okei, on Rag Doll ihan hauska soittaa..


Kuunneltua : Exodus - And Then There Were None. Ihan vitun tykki biisi, ja siis uusintaversio kyseisestä. Vanhakin on hyvä, mutta laulun kaikuefektit ei iske. Uusi versio SAATANAN kova! Varsinkin kertsin chantti. En oo enne kuullu tommosta, vieläpä träsh-levyssä..

Luettua : Conan Edogawan seikkailuja luettu pariin otteeseen ja on kyllä kivaa dekkarimangaa!
Myös Fullmetal Alchemist rokkaa edelleen!

Katsottua : Maailmojen Sota starring Tom Cruise. Oli yllättävän hyvä. Vaan kun tuli katsottua Scary Movie 4 ennemmin, niin huomas ns. jälkikäteen ne viitteet, mut ihan hauskaa se oli. Se tyttölapsinäyttelijä on kyllä hyvä, oli todella ärsyttävä alussa. Ja kyllä lopussakin. Ei varmaan kovin isoa ponnistusta vaadi ton roolin vetäminen, esitti varmaan vaan itseään. Tomppakin oli hauska satamaduunarina, ihme roolitus?! Sit se tais ownata Tim Robbinsin talon kellarissa, ainakin mä niin päättelin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti