perjantai 8. toukokuuta 2009

Nohnii!! Messut oli eilen ja hyvin sujui. Asiakkaita kävi riittävästi ja portfoliollani oli kiinnostusta kaikenikäisten kesken. Myynti jäi lähinnä kirjamerkkien kohdalle, taulut olivat liian hinnoissaan, mutta olivatpa ne kyllä siitäkin kalliimpia omasta mielestäni, loppujen lopuksi. Eihän tässä nälkää nähdä eikä rahan tarve niin kova ole. Muillakin näytteille-asettajilla oli hienoa tavaraa esillä ja opin paljon muitten taiteen lajeista. Oli kyllä rankka mutta opettavainen päivä. Tässä kuva omasta osastostani. Siinä keskellä, sattuman kaupalla tuli todella oman näköinen alue. Ihan mustaa mun kohdalla. Joku messukävijä kysyi mikä "ismi" on tyylini, päädyin "horrorismiin". "THAT'S NOT A THING!" sanois Ross.

Nyt alkaakin sarjakuvien tekoon keskittyminen paremmin. Deadline tämä kuu Vampires of Finlandille, ens kuussa julkaistaan. Shit. Pientä hermostuneisuutta ja epävarmuutta. Eiköhän tää tästä lähde, kun vauhtiin pääsee niin yleensä tulee hyvä putki tehtyä.

Kuunneltua : Anthrax. Löyty pari irtobiisiä jostain. Toinen jo ylilegendaarinen klassikko "I am the Law". (Kuuntelevatkohan tätä looppina poliisikoulussa? Voisin vaikka vannoa.." Toinen Anthrax-biisi olikin "Caught in the MOSH!" Fuck, tosi hyvä! Tää oli soitettavana Geetaar 'Erossakin mutta ei silloin oikein innostanu (fitun vaikee soittaa hardilla!).

Luettua : Fullmetal Alchemist. On parhaita mangoja (ja animee!) ikinä. Tässä kaikki toimii.

Katsottua : Taistelu Algeriasta. Lainasin kirjastosta ja odotin perus-sota elokuvaa. Olikin enemmän sissisota/terroristi-linjalla. Paljon herätti ajatuksia. Varsinkin kidutusmontaasi oli aika rankan näköistä. Oli kyllä oiva elokuva. Kaverit puhuu kyllä italiaks, mutta sen yli pääsi nopeasti. Morriconen musat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti